به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري آنلاين اخبار ايران من ، هيل نيوز از باقي مانده تسليحات آمريكايي در افغانستان خبر داد. در اين گزارش آمده است: “كنت مك كنزي ، وزير كل ايالات متحده در 30 آگوست ، هنگامي كه از اتمام نهايي خروج آمريكا از افغانستان خبر داد ، گفت كه نيروهاي آمريكايي …
تراژدي تسليحات آمريكايي باقيمانده در افغانستان https://myirannews.ir/بين-الملل/تراژدي-تسليحات-آمريكايي-باقيمانده-د/ https://myirannews.ir/بين-الملل/تراژدي-تسليحات-آمريكايي-باقيمانده-د/#respond Sun, 19 Sep 2021 02:15:33 0000 بين الملل به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري آنلاين اخبار ايران من ، هيل نيوز از باقي مانده تسليحات آمريكايي در افغانستان خبر داد. در اين گزارش آمده است: “كنت مك كنزي ، وزير كل ايالات متحده در 30 آگوست ، هنگامي كه از اتمام نهايي خروج آمريكا از افغانستان خبر داد ، گفت كه نيروهاي آمريكايي …
به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري آنلاين اخبار ايران من ، هيل نيوز از باقي مانده تسليحات آمريكايي در افغانستان خبر داد.
در اين گزارش آمده است: “كنت مك كنزي ، وزير كل ايالات متحده در 30 آگوست ، هنگامي كه از اتمام نهايي خروج آمريكا از افغانستان خبر داد ، گفت كه نيروهاي آمريكايي باقي مانده سلاح هاي آمريكايي را در اين كشور دريافت خواهند كرد.” “معلول”
او گفت: “اين سلاح ها هرگز دوباره شروع نمي شوند.”
مك كنزي تنها سه نمونه از اين ابزارها را ذكر كرد. 70 مين پي وي ، 27 خودروي تندرو (هاموي) و 73 هواپيما كه مك كنزي گفته پرواز نمي كند.
رئيس جمهور آمريكا نام اين هواپيما را ذكر نكرد و از سلاح هاي آمريكايي كه واشنگتن به ارتش افغانستان منتقل كرده و توسط طالبان تصرف شده بود ، نامي نبرد.
در عوض ، مك كنزي به آنچه از ايالات متحده در افغانستان باقي مانده بود اشاره كرد ، جايي كه در جنگ 20 ساله مورد استفاده قرار گرفت.
هيل گفت: “اما تعجب آور نيست كه حتي قبل از اتمام خروج آمريكا از افغانستان ، كارشناسان قوميت ، نژاد ، مقدار و استفاده از سلاح هايي را كه بر طالبان سقوط كرده بود ، تجزيه و تحليل مي كردند.” اين سلاح حاوي اسلحه يا مهمات باقيمانده آمريكايي بود كه طالبان از ارتش افغانستان گرفتند. »
برخي تحليلگران مي گويند اظهارنظرهاي آنها در مورد نياز به تجهيزات نظامي ايالات متحده در چند سال گذشته يا اعزام آنها به جنگ در افغانستان در طول جنگ مضر است و طالبان آنها را در دو ماه گذشته در افغانستان به ايالات متحده اخراج كرده است. غنيمت گرفته اند.
آمارهاي ذكر شده در اين تحليل حيرت انگيز است. آمارهاي وزارت دفاع آمريكا نشان مي دهد كه بيش از 5000 سلاح در افغانستان باقي مانده است. بيش از 1700 وسيله نقليه و بيش از 80000 سلاح سبك از جمله سلاح هايي است كه ايالات متحده نيروهاي خود را تنها بين سال هاي 2016 تا 2017 به افغانستان منتقل كرده است.
ارتش افغانستان تا سال 2020 تقريبا 180 هواپيما و هليكوپتر دارد
علاوه بر اين ، بر اساس گزارش موسسه بين المللي مطالعات استراتژيك ، تا سال 2020 ، ارتش افغانستان حدود 180 هواپيما و هليكوپتر و همچنين 775 نوع سلاح مختلف در اختيار داشت ، اما با پيشرفت سريع طالبان در افغانستان ، چه تعداد سلاح وجود داشت. ؟ در دست گروه است؟ در حال حاضر سقوط مشخص نيست.
در حال حاضر مشخص نيست كه وي پس از ترك پست چه كار خواهد كرد.
ايجاد برخي از اين موارد براي طالبان بسيار دشوار است ، اما طالبان مي توانند سلاح هاي كوچكتر و پيشرفته تري را به قدرت خود اضافه كنند.
توانايي بازيابي سلاح هايي كه ايالات متحده گفته است آنها را منهدم كرده است
به غير از سلاح هاي آمريكايي ، كه تغيير نكرده اند ، سلاح هاي زيادي در افغانستان باقي مانده است ، از جمله سلاح هايي كه واشنگتن مي گويد توقيف شده اما مي توان آنها را بازيابي كرد.
علاوه بر اين ، برخي از كارشناسان مي گويند اگرچه ممكن است ماشين ها براي استفاده در دسترس نباشند ، اما مي توانند اطلاعاتي در مورد نحوه استفاده نيروهاي آمريكايي از سلاح ارائه دهند.
چين و پاكستان مي توانند سيستم شكسته آمريكا را بازيابي كنند
در حالي كه طالبان ديگر نمي توانند نفوذ آمريكا را ايجاد كنند ، چين و پاكستان كه از نزديك با طالبان متحد هستند مي توانند اين كار را انجام دهند. به عبارت ديگر ، اكنون اين س isال مطرح است كه آيا پاكستان و چين در مورد استفاده از اين دستگاه بينش جديدي يافته اند؟
ديفنس وان اخيراً گفته است كه چين بايد برنده جنگ 20 ساله در افغانستان باشد. هواپيماها و خودروهاي زرهي رها شده توسط آمريكايي هايي كه افغانستان را ترك كرده اند به چيني ها در درك و توسعه اين سلاح ها كمك مي كند.
به گفته تعدادي از كارشناسان كه سالها در حال توسعه و آزمايش برخي از اين سلاح ها بوده اند ، انتظار مي رود چيني ها از اين فرصت استفاده كرده و با استفاده از نقاط ضعف آمريكا سلاح هاي جديدي را براي مشتريان خود ارسال كنند.
راديوها و تجهيزات ارتباطي بر روي هواپيماي C-130 نيروي هوايي افغانستان نصب شده است كه با طالبان سقوط كرده است. پنتاگون ثابت كرده است كه سلاح ها را از بين مي برد ، اما اگر برخي از قطعات آن با زمان و اراده كافي به دست دشمن بيفتد ، مي توان آنها را يكي يكي مونتاژ كرد. همچنين ، اگر برخي يا همه اين وسايل الكترونيكي به دست دشمن بيفتد ، مي توان از آنها براي مقابله با مزاحمت سايبري استفاده كرد ، كه راه اندازي آن تا كنون با مشكل مواجه شده است.
رويترز گزارش مي دهد كه ايالات متحده از سال 2003 تاكنون حداقل 600000 سلاح در اختيار ارتش افغانستان قرار داده است كه شامل تفنگ M16 ، 162000 قطعه مهمات و 16000 دوربين مدار بسته شبانه است.
هيل گفت: “اول از همه ، بايد توجه داشت كه بسياري از سلاح هايي كه آمريكايي ها به ارتش افغانستان منتقل كردند غير ضروري است.” اين شيوه هاي بي وجدان نمي تواند به چين و پاكستان ايده جديدي در مورد نحوه مبارزه ايالات متحده بدهد. علاوه بر اين ، پاكستان داراي پيشرفته ترين تجهيزات فضايي و ارتباطي ايالات متحده مانند F-16 است. “شكي نيست كه پاكستان به مردم چين و ارتش اجازه داد تا تمام قسمت هاي هواپيما و ساير سلاح هاي آمريكايي كه اسلام آباد از ايالات متحده به دست آورده است را بازرسي كنند.”
در پايان ، تعداد زياد سلاح هايي كه ايالات متحده در افغانستان به جا گذاشته است يا حمله طالبان به افغانستان يكي از اولين گام هايي است كه ايالات متحده براي خروج از افغانستان برداشته است.
انتهاي پيام.